Steaguri Africa

65 lei

Steaguri Africa au fost concepute special pentru învățarea prin joacă a informațiilor despre țările Africii. Pot fi folosite separat sau cu Harta Puzzle Africa.

Sugestii de folosire Steaguri Africa – la început:
Arătați câte un steag copilului și întrebați-l dacă știe al cărei țări este. Implicați-vă în joc și recunoașteți alături de copil; arătați-i semne caracteristice fiecărui steag (culori, forme, semne, geometrie, etc); învățați-l să facă asocieri între țară (nume, contur, poziție, etc) și steag; completați cu el Harta Puzzle Africa și așezați steagurile fiecărei țări pe piese.

Sugestii de folosire individuală – după ceva timp de învățare:
1. să asocieze fiecare steag piesei ce reprezintă țara corespunzătoare.
2. să plaseze steagurile în locurile în care ar trebui să stea fiecare piesă puzzle cu țara respectivă (localizarea țărilor în spațiu fără repere fizice).
Sugestii de folosire Steaguri Africa – în familie, cu prietenii. (1 la 1, 1 vs. 2,3,4.., 1 vs. echipe, echipe vs. echipe)
1. Amestecați și împărțiți în mod egal steagurile Africii fiecărui jucător; apoi, cu Harta Puzzle Africa completată asociați fiecare steag țării corespunzătoare – câștigă cel care a pus toate steagurile sau cel care a pus cele mai multe;
2. Amestecați steagurile și împărțiți-vă în două echipe, una are steagurile și cealaltă piesele puzzle; pe rând fiecare echipă o provoacă pe cealaltă, una arătând un steag și cerând piesa corespunzătoare, iar cealaltă arătând țara și cerând steagul corespunzător; piesele primite se așează pe hartă; se primește un punct pentru asocierea corectă steag vs. piesă și un punct pentru plasarea corectă a piesei puzzle pe hartă; este un joc de echipă care devine foarte palpitant și amuzant.
3. Un jucător are toate steagurile; alege câte unul și îl arată celorlați; cine recunoaște cel mai repede steagul primește un punct; limita de câștig se stabilește arbitrar (contra cronometru; se stabilește limita de timp de la început; se acordă cate un punct pentru fiecare răspuns corect).
4. Un jucător plasează câte o piesă puzzle pe hartă și celălalt/ceilalți/sau echipele trebuie să plaseze steagul (contra cronometru; se stabilește limita de timp de la început; se acordă câte un punct pentru fiecare răspuns corect)

 

Comandă în Magazin și Puzzle Hartă Europa, Steaguri Europa, Puzzle Hartă Africa, Puzzle Hartă America de Nord, Puzzle Hartă America de Sud, Steaguri America, Puzzle Hartă Asia, Steaguri Asia.

 

Description

Steaguri Africa

Vârsta recomandată: 4+ ani

Materiale: Conţine: 55 de steaguri pe suport de lemn, instruc­țiuni, pliant moduri de joc ‑și listă steaguri. Atenție: părți detașabile! piese fragile!


Dimensiuni produs [LxlxH]: înălțime steag – aprox. 4,5 cm.

Dimensiuni pachet [LxlxH]:  15x9x6,5 cm.

Greutate produs: 1 gram.

Greutate pachet: 50 grame.


TVA: inclus

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Steaguri Africa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.