MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru în diverse domenii creative pentru crearea de obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru învățarea prin joacă și interacțiune, pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și de raționament, a creativității și concentrării.

Obiectele pentru copii create de noi îi susțin pentru a deveni independenți, pentru a învăța prin experiență. Contează foarte mult ca ei să crească înconjurați de lucruri frumoase, care le permit să își spună propriile povești. Dorim să experimenteze senzațiile prin joacă, prin încercări repetate, să înțeleagă relația cauză-efect prin activități care îi vor ajuta să se descurce în situații similare în viața reală.

Lemnul

Am ales să lucrăm cu lemn, pentru că ne e drag. E un material cald, natural, care trăieste și ne bucură simțurile. Îl prelucrăm cu atenție și grijă pentru produsul finit, dar și cu respect pentru pădurea care ar fi fost. Așa că nu risipim și ne alegem cu grijă furnizorii.

Obiecte pentru joacă

Sunt produse de serie mică, pe care le îngrijim cu mare drag de la idee până la copil. Obiectele create de noi au design 100% original sau sunt interpretări proprii ale unor produse clasice, care corespund filozofiei noastre. Ne preocupăm să fie frumoase, solide și plăcute în utilizare, cu elemente de învățare – motricitate fină sau grosieră, independență de mișcare – aptitudini ce preced scrierea și învățarea eficientă. Suntem designeri și părinți, ne documentăm constant pentru a crea Obiecte care să respecte cercetări și experiențe în domeniu. Fiecare Obiect e produs manual, din lemn, cu lacuri ecologice pe bază de apă și adezivi aleși în cunoștință de cauză. Toate lacurile și adezivii respectă normele de siguranță ale Uniunii Europene. Producem noi sau supraveghem îndeaproape producția, astfel încât să putem garanta calitatea fiecărui detaliu.