Puzzle Hartă – America de Nord

135 lei

Prin ce este diferit acest puzzle faţă de celelalte existente?

  • Conţine piese cu formele ţărilor aflate pe continentul Americii de Nord pentru a putea înțelege şi identifica uşor atât mărimea şi forma ţărilor, cât şi raportul de mărime dintre ţări.
  • Aranjarea pieselor (adică a ţărilor) se poate face prin identificarea asemănării dintre contururile granițelor pentru a stimula inteligența copiilor și capacitatea lor de asociere nu doar prin simpla identificare a formelor.
  • Realizarea jocului de tip puzzle invită copiii să-și pună întrebări și să caute singuri informații despre istoria diferitelor țări tocmai datorită formelor și contururilor.
  • Constituie o bună metodă de verificare a cunoștințelor acumulate de părinți.
  • Dezvoltă abilitați de observație şi logică.
  • Piesele se pot colora în culorile steagurilor tarilor respective, iar traseele râurilor și fluviilor se pot desena cu creionul pentru o mai ușoară învățare a lor.

 

 

Description

Vârsta recomandată: 5+ ani (la vârste mici părinții pot oferi copiilor țările una câte una, pronunțându-le în același timp numele).

Materiale: Conţine 57 de piese unice, rezistente, create din lemn stratificat, şi 4 plăci suport din carton, gravate cu conturul și împrejurimile Americii de Nord.


Dimensiuni produs [LxlxH]: aprox. 56x56cm.

Dimensiuni pachet [LxlxH]: aprox. 36x31x5 cm.

Greutate produs: 400 gr.

Greutate pachet: 500 gr.


TVA: inclus

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puzzle Hartă – America de Nord”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.