Puzzle Hartă – Europa

(2 customer reviews)

125 lei

Dacă vreodată când ai călătorit în afara oraşului, ai auzit întrebarea „Mama, tata, am ieşit din Europa?”, cu siguranţă că harta aceasta te va ajuta să-i explici copilului poziţionarea pe harta Europei, a ţării şi a oraşului în care locuiește.

Prin ce este diferit acest puzzle faţă de celelalte existente?

 • Porneşte de la poziționarea României, fixată pe un suport ce conţine doar conturul Europei, pentru a învăța uşor cu cine ne învecinăm.
 • Conţine piese cu formele ţărilor aflate pe continentul european pentru a putea înțelege şi identifica uşor atât mărimea şi forma ţărilor, cât şi raportul de mărime dintre ţări.
 • Completarea jocului de tip puzzle se face în relaţie cu poziţionarea României în spaţiul continentului pentru a fixa în memorie localizarea ţării noastre în Europa.
 • Aranjarea pieselor (adică a ţărilor) se poate face prin identificarea asemănării dintre contururile granițelor pentru a stimula inteligența copiilor și capacitatea lor de asociere nu doar prin simpla identificare a formelor.
 • Realizarea jocului de tip puzzle invită copiii să-și pună întrebări și să caute singuri informații despre istoria diferitelor țări tocmai datorită formelor și contururilor.
 • Constituie o bună metodă de verificare a cunoștințelor acumulate de părinți.
 • Dezvoltă abilitați de observație şi logică.

Prezentat în expozițiile Vienna Design Week, Romanian Design Week, ZAIN – Design 2017.

 

Comandă în Magazin! Africa, America de Nord, America de Sud.

 

Description

Vârsta recomandată: 4+ ani (la vârste mici părinții pot oferi copiilor țările una câte una, începând cu vecinii României, pronunțându-le în același timp numele).

Materiale: Conţine 41 de piese unice, rezistente, create din lemn stratificat, şi 4 plăci suport din carton, gravate cu conturul și împrejurimile Europei.


Dimensiuni produs [LxlxH]: aprox. 56×56 cm.

Dimensiuni pachet [LxlxH]: aprox. 36x31x5 cm.

Greutate produs: 400 gr.

Greutate pachet: 500 gr.


TVA: inclus

2 reviews for Puzzle Hartă – Europa

 1. ALINA

  Ingenioasa si educativa! Eu, ca parinte, m-am distrat super amintindu-mi tarile alaturi de fetita mea.

 2. Ana Stamatescu

  Un super joc (musai luat împreună cu steagurile!) atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. L-am luat pentru nepot, dar are un mare succes și la birou. Facem competiții pe echipe – cine ghicește cele mai multe steaguri (nimeni nu a luat punctaj maxim până acum). 😀

  • mormi

   Ne bucurăm pentru succesul avut. Spor la joc și cât mai multe puncte echipei!

Add a review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.