Puzzle Hartă – Europa

135 lei

Dacă vreodată când ai călătorit în afara oraşului, ai auzit întrebarea „Mama, tata, am ieşit din Europa?”, cu siguranţă că harta aceasta te va ajuta să-i explici copilului poziţionarea pe harta Europei, a ţării şi a oraşului în care locuiește.

Prin ce este diferit acest puzzle faţă de celelalte existente?

  • Porneşte de la poziționarea României, fixată pe un suport ce conţine doar conturul Europei, pentru a învăța uşor cu cine ne învecinăm.
  • Conţine piese cu formele ţărilor aflate pe continentul european pentru a putea înțelege şi identifica uşor atât mărimea şi forma ţărilor, cât şi raportul de mărime dintre ţări.
  • Completarea jocului de tip puzzle se face în relaţie cu poziţionarea României în spaţiul continentului pentru a fixa în memorie localizarea ţării noastre în Europa.
  • Aranjarea pieselor (adică a ţărilor) se poate face prin identificarea asemănării dintre contururile granițelor pentru a stimula inteligența copiilor și capacitatea lor de asociere nu doar prin simpla identificare a formelor.
  • Realizarea jocului de tip puzzle invită copiii să-și pună întrebări și să caute singuri informații despre istoria diferitelor țări tocmai datorită formelor și contururilor.
  • Constituie o bună metodă de verificare a cunoștințelor acumulate de părinți.
  • Dezvoltă abilitați de observație şi logică.
  • Se poate completa jocul cu Steaguri Europa, concepute special pentru învățarea prin joacă a informațiilor despre țările continentului European.

Prezentat în expozițiile Vienna Design Week, Romanian Design Week, ZAIN – Design 2017.

Comandă în Magazin și Steaguri Europa, Puzzle Hartă Africa, Steaguri Africa, Puzzle Hartă America de Nord, Puzzle Hartă America de Sud, Steaguri America, Puzzle Hartă Asia, Steaguri Asia.

 

 

 

Description

Vârsta recomandată: 4+ ani (la vârste mici părinții pot oferi copiilor țările una câte una, începând cu vecinii României, pronunțându-le în același timp numele).

Materiale: Conţine 41 de piese unice, rezistente, create din lemn stratificat, şi 4 plăci suport din carton, gravate cu conturul și împrejurimile Europei.


Dimensiuni produs [LxlxH]: aprox. 56×56 cm.

Dimensiuni pachet [LxlxH]: aprox. 36x31x5 cm.

Greutate produs: 400 gr.

Greutate pachet: 500 gr.


TVA: inclus