Investiţie bună pe termen lung, Cutia luminoasă poate fi folosită la toate vârstele, în multiple moduri, (re)trezind creativitatea şi plăcerea improvizaţiei cu lumină, forme şi culori.

 • Suprafaţa luminoasă evidențiază contururile prin contrast și culorile prin transparenţe şi suprapuneri. Este extrem de utilă pentru înţelegerea miracolului formării culorilor, poate contribui la descifrarea formelor, este indispensabilă pentru observarea rezultatului combinării şi interacţiunii acestora.
 • Cutia mare poate fi folosită pentru explorări individuale sau pentru activități interactiv-colaborative în grupuri mici, într-un mod amuzant și unic şi diferit faţă de restul activităților zilnice.
 • Accesoriile Cutiei Luminoase sugerează diverse moduri de utilizare: nisip pentru crearea la nesfârşit de forme sau chiar animaţii, forme geometrice sau pietricele colorate pentru combinarea lor prin transparenţă, rasarea şi copierea deci învăţarea şi memorarea contururilor unor decoruri, personaje, obiecte, litere și numere etc.

Modalități de utilizare – video pe YouTube

 • Selecție oficială în: Romanian Design Week 2016, ZAIN–Design Expressions 2016, Design Week 2016
 • Preț: 235 lei (40x30 cm)
 • Preț: 350 lei (60x40 cm)
 • An: 2015

3 Responses

 1. Alina P

  Foarte buna si utila. Ajuta dezvoltarea creativitatii copilului. Fetita mea sa joaca cu ea atat cu nisipul colorat cat si cu accesoriile aferente. Tot intr-o joaca a inceput sa “deseneze” cifrele si literele in nisip iar acum testeaza transparenta obiectelor de prin casa. Nu ma asteptam sa o distreze atat de mult si sa o foloseasca in atat de multe moduri cu atata placere. Tavita de protectie ajuta mult, astfel incat la sfarsit sa nu trebuiasca sa adun nisipul din toata casa. Multumesc mormi!

 2. ilav

  Buna ziua. De la ce varsta este recomandata aceasta cutie? Si deasupra este un geam? sau Plexiglas?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.