Cutie luminoasă

(1 customer review)

250 lei350 lei

Investiţie bună pe termen lung, Cutia luminoasă poate fi folosită la toate vârstele, în multiple moduri, (re)trezind creativitatea şi plăcerea improvizaţiei cu lumină, forme şi culori.

  • Suprafaţa luminoasă evidențiază contururile prin contrast și culorile prin transparenţe şi suprapuneri. Este extrem de utilă pentru înţelegerea miracolului formării culorilor, poate contribui la descifrarea formelor, este indispensabilă pentru observarea rezultatului combinării şi interacţiunii acestora.
  • Cutia mare poate fi folosită pentru explorări individuale sau pentru activități interactiv-colaborative în grupuri mici, într-un mod amuzant și unic şi diferit faţă de restul activităților zilnice.
  • Elementele incluse sugerează diverse moduri de utilizare: hârtii imprimate cu diferite tipuri de litere, forme geometrice şi cifre pentru trasarea şi copierea deci învăţarea şi memorarea formelor şi a contururilor, forme geometrice transparente colorate pentru învăţarea combinării culorilor prin suprapunere şi a modului de formare a culorilor, dar şi pentru crearea unor diverse forme.
  • Cu ajutorul Cutiei luminoase și a Tăvii cu nisip colorat (tava se vinde separat) se pot crea la nesfârşit forme sau chiar animaţii cu nisip colorat și pietricele colorate.
  • Cutia luminoasă este disponibilă în două dimensiuni diferite. Se comandă fiecare dimensiune de cutie separat, în funcție de selecția din meniul de mai jos.
  • AVANTAJE față de o masă luminoasă: Se depozitează ușor, nu te împiedici de ea prin casă.

Prezentă în expozițiile Romanian Design Week, ZAIN – Design, Design Week 2016.

Clear selection

Description

Vârsta recomandată: 3-99 ani (copiii cu vârste mici doar în prezenţa unui adult).

Materiale: lemn stratificat mesteacăn, plexiglas, mâner aluminiu satinat, bandă led lumină alb caldă și transformator, lac transparent în conformitate cu normele europene de siguranță a copiilor – EN-71, calc, plastic colorat.

Conține: cutia luminoasă, forme geometrice transparente in 4 culori, din plastic, 6 planșe din hârtie de calc imprimate cu litere de mână, de tipar, cifre, forme geometrice și un desen in linie, pentru urmărirea conturului, reproducerea lor prin suprapunere și transformator (1,2 metri lungime cablu transformator).


Dimensiuni produs cutie mică [LxlxH] : aprox. 40x30x7 cm.

Dimensiuni pachet cutie mică [LxlxH] : aprox. 45x35x8 cm.

Greutate produs: aprox. 2 kg.

Greutate pachet: aprox. 2,5 kg.


Dimensiuni produs cutie mare [LxlxH] : aprox. 60x40x7 cm.

Dimensiuni pachet cutie mare [LxlxH] : aprox. 65x45x8 cm.

Greutate produs: aprox. 3 kg.

Greutate pachet: aprox. 3,5 kg.


TVA: inclus.

Additional information

Dimensiuni

Mare, Mică

1 review for Cutie luminoasă

  1. ALINA

    Foarte buna si utila. Ajuta dezvoltarea creativitatii copilului. Fetita mea sa joaca cu ea atat cu nisipul colorat cat si cu accesoriile aferente. Tot intr-o joaca a inceput sa “deseneze” cifrele si literele pe hartie si in nisip iar acum testeaza transparenta obiectelor de prin casa. Nu ma asteptam sa o distreze atat de mult si sa o foloseasca in atat de multe moduri cu atata placere. Multumesc mormi!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.