Puzzle Hartă România – Munții și Podișurile

360 lei

Puzzle Hartă România – Munți și Podișuri

Un nou puzzle inovator de la MORMI, destinat elevilor, celor care vor să învețe sau să își îmbunătățească cunoștințele precum și pasionaților de geografie!

Prin ce este diferit acest puzzle faţă de celelalte existente?

 • Este unic în concepție si singurul de acest fel datorită modalității create de MORMI prin care asociezi denumiri la piesele de puzzle.
 • Este gândit să te ajute să înveți în cel mai rapid și ușor mod, geografia României, nu doar să îmbini piese de puzzle. Pe piesele în forma unităților de relief se inserează pisele subunităților munți și podișuri. Astfel, prin asocieri și logică, numele vor fi reținute foarte ușor.
 • Are o dimensiune adecvată învățării, notării și desenării pe piesele de lemn. Se poate realiza toată harta, se poate lucra pe fiecare unitate de relief în parte sau doar cu plăcuțele cu denumiri.
 • Piesele puzzle și denumirile se completează reciproc prin indiciile oferite pe fiecare dintre ele. Toate denumirile sunt scrise orizontal, un indiciu esențial pentru amplasarea pieselor puzzle pe hartă.
 • Se poate folosi la orice vârstă, în moduri variate, și este (aproape) inepuizabil ca resurse de joc.
 • Spre deosebire de o hartă convențională ce conține toate informațiile la un loc: relief, orașe, râuri, etc, Hărțile-Puzzle România de la MORMI sunt separate pe domenii, ajutând astfel la o învățare rapidă, structurată și concentrată pe subiect.

Rezolvând Puzzle Hartă România – Munți și Podișuri, vei afla, învăța și reține fără efort:

 • grupele majore de munți.
 • numele fiecărui munte și podiș din România.
 • numele celui mai înalt vârf al fiecărui munte.
 • poziția în cadrul unităților de relief a fiecărei subunități de relief.
 • poziția pe harta României a fiecărui munte și podiș.
 • poziționarea față de celelalte subunități de relief.

Sau verifică ce știi despre Munții și Podișurile României separat pe fiecare piesă sau în cadrul hărții României, poți face jocuri/concursuri cu familia sau prietenii identificând cine cunoaște cele  mai multe informații despre Orașele și Județele României.

Folosind plăcuțele cu numele Orașelor și Județelor, împreună cu plăcuțele altor pachete de geografie, vei putea juca jocul M.O.R.M.I…*, joc de testare a cunoștințelor de geografie.
* M.O.R.M.I… (Municipii, Orașe, Rauri, Munți, Înălțimi…)

 

Description

Vârsta recomandată: 5+ ani

Materiale: Puzzle Hartă România – Munți și Podișuri conține:

Piese lemn: 118 Piese unice din lemn stratificat: 79 piese cu numele Munților din România și cu suport pentru vârfurile cele mai înalte; 28 piese cu numele Subcarpaților, Podișurilor, Dealurilor, Câmpiilor depresionare și Culmilor din România; 11 piese cu subunitățile de relief;

Suport carton: 3 piese duble din carton, gravate cu numele principalelor forme de relief ale României și țările vecine; 6 piese din lemn stratificat cu numele vecinilor României.


Dimensiuni produs [LxlxH]: aprox. 77×57 cm.

Dimensiuni colet [LxlxH]: aprox. 36x31x15 cm.

Greutate produs: 1 kg.

Greutate colet: 1,2 kg.


TVA: inclus