Pianino

210 lei

PIANINO este o introducere prin joacă în lumea muzicii. El propune o metodă unică prin care copiii pot învăța cu ușurință notele și cheile muzicale, facilitând descifrarea ulterioară a notelor pe portativ.

PIANINO este creat de pianista de renume mondial Mădălina Pașol care are o experiență de peste 25 în pedagogia muzicală, un puzzle inovator cu design original MORMI.

  • Jocul de lemn cu clape și jetoane este un instrument foarte util pentru oricine își dorește să pătrundă în lumea magică a sunetului, lume pe care noi o numim muzică.
  • Pianino are la bază claviatura pianului în care sunt inserate portativul și principalele note muzicale în Cheia Sol și Cheia Fa. Totul este foarte intuitiv. Plăcuța de lemn reprezintă claviatura pianului, iar jetoanele ilustrează indiciile necesare pentru a afla locul fiecăruia în spațiul potrivit. Acestea devin împreună un puzzle distractiv atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
  • Sunt reprezentate două octave ale pianului, cea din stânga și dreapta notei do central, astfel se învață citirea notelor, iar pe jetoane găsim reprezentarea lor grafică pe portativ.
    Spre deosebire de clapele albe, ce au o singură denumire, cele negre au două opțiuni diferite, printate pe față și pe verso, cu notele alterate cu diez sau bemol.
    Primul pas este să reținem poziționarea notelor pe portativ apoi procesul de reper pe claviatură este mult mai ușor. Datorită sistemului de puzzle îmbunătățim viteza de gândire, învățăm regulile folosirii alterațiilor în cele 24 de game existente și nu în ultimul rand, înțelegem cu adevărat alfabetul muzical cu care este creată orice lucrare muzicală.
  • Prin asocierea dintre notație și reprezentarea grafică a notelor, copiii învață locul acestora pe portativ. Prin completarea jocului de tip puzzle, mai exact a notelor muzicale direct pe clapele pianului se învață cu precizie fiecare notă și cărei clape îi este atribuită.

 

Description

Vârsta recomandată: 3+ ani.

Materiale: lemn stratificat, lac care respectă normele europene de siguranță pentru copii – EN-71.


Dimensiuni produs [LxlxH]:

Dimensiuni pachet [LxlxH]:

Greutate produs:

Greutate pachet:


TVA: inclus

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pianino”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.